ΒΟΛΕΪ

Σε τέλμα η ΑΕΚ

Σε τέλμα η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζουν να μεγαλώνουν με την κατάσταση να είναι τραγική και τους αθλητές να ψάχνουν να προσπαθούν να βρουν άκρη. Απίστευτο περιστατικό με τον οδηγό του λεωφορείου της ομάδας.

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Μία χρονιά η οποία ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για διάκριση έχει οδηγηθεί σε ναυάγιο με την ομάδα να φιγουράρει στη δέκατη θέση με μόλις τρεις βαθμούς έπειτα από πέντε αγώνες.

Πριν από μερικές ημέρες ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ ΑΕΚ, Μάνος Μακρής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, προανήγγειλε άμεση μείωση του μπάτζετ της ομάδας κατά 50% και αλλαγή στόχων.

Μία απόφαση η οποία ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί και που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει την αντίδραση των παικτών. Ο τραυματίας Πέτρογλου και ο Ίνοσλαβ Κρνιτς αναμένεται να είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το μάρμαρο των λαθών της διοίκησης.

Την ίδια ώρα θα γίνουν και άλλες επαφές για μείωση των αποδοχών των υπόλοιπων. Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των παικτών οι οποίοι ετοιμάζουν τη δική τους αντίδραση.

Τους τάισε ο οδηγός του λεωφορείου

Την ίδια ώρα ένα απίστευτο περιστατικό, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο τμήμα, έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Goal".

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο οδηγός του λεωφορείου που ανέβασε την ομάδα στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν εκείνος ο οποίος πλήρωσε από την τσέπη του τα σνακ των παικτών στη διαδρομή αφού κανείς από την ομάδα δεν είχε φροντίσει για να υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ