ΒΟΛΕΪ

Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός!

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÉÎ ÌÐÅÂÅÑÅÍ / OLYMPIAKOS - ASTERIX BEVEREN (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÉÎ ÌÐÅÂÅÑÅÍ / OLYMPIAKOS - ASTERIX BEVEREN (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (29/3, 19:00, LIVE στο Sport24.gr) την Γενισέι Κρασνιογιάρσκ στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη. Τι δήλωσαν οι Κοβάτσεβιτς, Γιώτα και Χίπε για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup.

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για την σπουδαία αναμέτρηση με την Γενισέι Κρασνιογιάρσκ σήμερα (29/3, 19:00, LIVE στο Sport24.gr) στο Ρέντη ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup με τη ρώσικη ομάδα και θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την ιστορική πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός αγώνας της φάσης των "4" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (2/4, 13:00) στην Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους. Εισιτήρια θα διατίθενται την Τετάρτη (29/3) από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη» από τις 17:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Τιμή εισιτηρίων: 5€ και 10€

H δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στο osfp.gr: "Μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ την πορεία μας. Φτάσαμε στον ημιτελικό μετά από αρκετά δύσκολες αποστολές σε αντίθεση με την Κράσνιογιαρσκ που είχε πιο εύκολο έργο στην κλήρωση μέχρι στιγμής. Μέσω της εικόνας που έχουμε αποκομίσει από τα βίντεο, έχουμε σίγουρα την αίσθηση ότι μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα στον αντίπαλό μας και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, την οποία αξίζουν τα κορίτσια. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί πάντα παίζουμε καλύτερα όταν έχουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας".

Η Κατερίνα Γιώτα, ανέφερε τα εξής: "Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα σίγουρα θέλουμε τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εννοείται ότι εδώ που φτάσαμε, θέλουμε να συνεχίσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου και θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς η παρουσία του. Είμαι σίγουρη ότι θα μας ενισχύσουν σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε".

Η δήλωση της Γερμανίδας διαγώνιου του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε, έχει ως εξής: "Είμαι ενθουσιασμένη που έφτασε ο ημιτελικός. Θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδια με την Ρώσικη ομάδα η οποία διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για τον ευρωπαϊκό τελικό. Θέλουμε τη νίκη στο Ρέντη, γιατί μετά μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι. Περιμένουμε την Τετάρτη την υποστήριξη των οπαδών μας η οποία πάντα μας δίνει επιπλέον ώθηση για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των αγώνων".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ