ΒΟΛΕΪ

Προς Γαλλία ο Πρωτοψάλτης

Προς Γαλλία ο Πρωτοψάλτης
INTIME SPORTS

Εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την Ναρμπόν ο 22χρονος ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος στο μυαλό του Θανάση Πρωτοψάλτη. Ο 22χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τη Ναρμπόν και όπως όλα δείχνουν θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε και θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Πρωτοψάλτη, του έκανε μία εξαιρετική πρόταση σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν ωστόσο τον κέρδισε η προοπτική του εξωτερικού.

Άλλωστε, ο νεαρός ακραίος δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και η Ναρμπόν φαίνεται να τον κερδίζει. Άλλωστε, η συγκεκριμένη ομάδα έχει παράδοση στους Έλληνες αφού εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πρωτοψάλτη, ο διεθνής ακραίος θα γίνει ο τέταρτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Προηγήθηκε ο Σάκης Ψάρρας και ακολούθησαν οι Προύσαλης και Πετρέας. Μάλιστα, ο Προύσαλης θα αγωνίζεται στην Ναρμπόν και την επόμενη περίοδο. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείουμε μία ρελάνς από την πλευρά του Παναθηναϊκού ως ύστατη προσπάθεια για την παραμονή του Πρωτοψάλτη στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ