ΒΟΛΕΪ

Πήρε Λιάγκη και Τσομπανίδου ο Πανναξιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανναξιακός προχώρησε στην απόκτηση της Αθανασίας Λιάγκη και της Ειρήνης Τσομπανίδου, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με την Μόνικα Πότοκαρ.

Ο σχεδιασμός του Πανναξιακού για τη νέα συνεχίζεται. Οι άνθρωποι της ομάδας της Νάξου παρά τα προβλήματα που υπάρχουν αφού τα κασέ των αθλητριών έχουν ξεφύγει, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Για αυτό το λόγο προχώρησαν στην απόκτηση της Αθανασίας Λιάγκη η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη και της Ειρήνης Τσομπανίδου από τον ΑΟ Θήρας.

Επιπλέον ο Πανναξιακός κινείται για την απόκτηση της Μόνικα Πότοκαρ. Η 30χρονη Σλοβένα ακραία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Νάξου και εάν οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία τότε θα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση. Υπενθυμίζουμε ότι η Πότοκαρ αγωνιζόταν πρόπερσι στον Πανναξιακό, ενώ πέρσι έπαιξε στον ΑΟ Θήρας.

Η Αθανασία Λιάγκη στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ για την ομάδα της Νάξου. Είναι τιμή μου που θα πρωταγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Πανναξιακού στο γήπεδο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες, με υγεία, και να έχουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Από την πλευρά της η Ειρήνη Τσομπανίδου τόνισε: "Χαίρομαι πολύ που θα αποτελέσω μέλος του Πανναξιακού! Είναι μια ομάδα με στόχους, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Είμαι αισιόδοξη για την φετινή σεζόν! Εύχομαι σε όλους μια υγιή και όμορφη χρονιά γεμάτη νίκες σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ