ΒΟΛΕΪ

Παπαδόπουλος: "Κομβικό ματς με τον Φοίνικα"

Παπαδόπουλος: "Κομβικό ματς με τον Φοίνικα"

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα στη Σύρο, μίλησε ο ακραίος του "Δικεφάλου" Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League "Πάμε Στοίχημα" 2016-17, είναι προγραμματισμένη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο ακραίος του "Δικεφάλου", Παναγιώτης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού καθώς και στα σημάδια βελτίωσης που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ.

"Ετοιμαζόμαστε σταδιακά για την έξοδό μας στη Σύρο. Είναι ένα κομβικό ματς διότι ο Φοίνικας διαθέτει, παραδοσιακά, μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω, ότι μετά από την ήττα τους στην Αλεξανδρούπολη, θα μπουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας φαίνεται ότι η ομάδα κατακτά διαρκώς τα σκαλοπάτια βελτίωσης και η σκληρή δουλειά, τόσο στην προπόνηση όσο και στα παιχνίδια, θα δημιουργήσει την εικόνα που θέλει ο προπονητής και εμείς.

Το ζήτημα είναι να παρουσιαστούμε γεμάτοι ενέργεια και θέληση, ώστε να νικήσουμε δείχνοντας την δυναμική της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά και στάθηκε για την επιστροφή του στο νησί όπου έχει αγωνιστεί τα τελευταία δυο χρόνια:

"Προσωπικά, θα χαρώ που θα επιστρέψω στο γήπεδο και στο νησί που αγωνίστηκα τα προηγούμενα δυο χρόνια και θα συναντήσω πρώην συμπαίκτες μου και φίλους".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ