ΒΟΛΕΪ

Πάει για να μη μηδενιστεί

Πάει για να μη μηδενιστεί
INTIME SPORTS

Με δέκα αθλητές εκ των οποίων οι τέσσερις από το εφηβικό θα ταξιδέψει τελικά στη Θεσσαλονίκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για να μη μηδενιστεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (8/12, 19.00).

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ των τελευταίων ημερών για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ παίχτηκε το απόγευμα της Κυριακής. Την ώρα που οι παίκτες είχαν αποφασίσει να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τελικά αποφασίστηκε να πάνε...

Ύστερα από σύσκεψη που έγινε στο ΟΑΚΑ στην αποστολή θα συμμετάσχουν έξι παίκτες από την ανδρική ομάδα και τέσσερις από την εφηβική για να αποφευχθεί ο μηδενισμός της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή θα συμπεριληφθούν οι Ανδρεάδης, Ίλιτς, Ωρολογάς, Δημητρούδης, Οικονόμου και Μιχαλόπουλος από την ανδρική ομάδα και 4 παίκτες από τις Ακαδημίες προκειμένου να συμπληρωθεί 10αδα.

Στη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Επισκοπή μεταξύ των Ανδρέα Ανατολιωτάκη, Ευάγγελου Ασλανίδη, Γιώργου Κατσαδήμα συζητήθηκε το «τελεσίγραφο» των παικτών για άμεση εξόφληση όλων των οφειλών (ύψους περίπου 100.000 ευρώ) κάτι το οποίο ήταν αδύνατο να γίνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι και προκειμένου η ομάδα να αποφύγει τις συνέπειες της μη συμμετοχής της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τέθηκε σε εφαρμογή το «Σχέδιο Β».

Περαιτέρω εξελίξεις στο τμήμα θα δρομολογηθούν μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη με όλα να είναι ρευστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ