ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα!

Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα!

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Τσάμπιονς Λιγκ, ο λίμπερο επιβάλλεται να φοράει πράσινα χρώματα. Αυτό αναμένεται να συμβεί και με τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Αν πάτε φέτος στο Ρέντη για αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ και δείτε τον Γιώργο Στεφάνου να φοράει πράσινη φανέλα, μη νομίζετε ότι πήγατε σε λάθος γήπεδο ή ότι ο χρόνος γύρισε πίσω, στην εποχή που ο διεθνής λίμπερο έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ έφερε τα πάνω-κάτω και αναγκάζει τον Ολυμπιακό να φορέσει πράσινη φανέλα, κι όταν διάβασαν την οδηγία της CEV στην πλατεία Αλεξάνδρας, έβγαλαν... φλύκταινες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, μόλις πήρε την προκήρυξη της CEV για το Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια του, έδωσε εντολή να ζητηθεί εξαίρεση για ευνόητους λόγους, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Μην προκαλέσει επομένως αποστροφή στους φίλους του Ολυμπιακού, αν δουν τον Γιώργο Στεφάνου με πράσινη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι δική του προτίμηση, λόγω του περάσματος από τον Παναθηναϊκό.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία επέβαλε το πράσινο στη φανέλα του λίμπερο και η μοναδική περίπτωση να μη φορέσει πράσινα το λίμπερο, είναι όταν τα χρώματα της ομάδας είναι πράσινα, αλλά αυτή η περίπτωση προκάλεσε όπως ήταν φυσικό ανατριχίλα και δεν το συζήτησαν καν στον Πειραιά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το νούμερο 13 δεν υπάρχει σε καμία φανέλα του Ολυμπιακού, σε όλα τα σπόρ(πλην του μπάσκετ), κι όποιος αθλητής-τρια ζητούν αυτό τον αριθμό και ιδιαίτερα οι ξένοι-ες τους εξηγούν τι σημαινει το "13" και αποσύρουν την απαίτηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ