ΒΟΛΕΪ

H ιστορία του ελληνικού βόλεϊ παίζει ενάντια στη βία

H ιστορία του ελληνικού βόλεϊ παίζει ενάντια στη βία

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15 Μαϊου στην Πετρούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ν. Παξιμαδάς” (Κώστα Βάρναλη και Ελαιών).

Παλαίμαχοι και εν ενεργεία άσσοι του βόλεϊ συναντιούνται για κάλο σκοπό σε μια μια εκδήλωση όπου ο αθλητισμός συναντά την αλληλεγγύη

Ο Δήμος Πετρούπολης στα πλαίσια της «Αθλητικής Άνοιξης» διοργανώνει αγώνα μεταξύ των κόκκινων – πράσινων, πράσινων - κόκκινων (Παλαιμάχων αθλητών των ΟΣΦΠ και ΠΑΟ), στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα.

Την Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα. 19.30 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ν. Παξιμαδάς” (Κώστα Βάρναλη και Ελαιών) , η Ιστορία του Ελληνικού Βόλεϊ μπλοκάρει και καρφώνει τη βία, πασάρει βοήθεια και δείχνει την άμυνα της στα κοινωνικά προβλήματα.

Σκοπός της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης είναι η συλλογή τροφίμων ή και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Στην εκδήλωση που είναι μια έμπνευση και πρωτοβουλία του μεγάλου άσσου του ελληνικού βόλεϊ Σωτήρη Αμαριανάκη θα δώσουν το παρών τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος αλλά και εν εν ενεργεία αθλητές. Πρωταθλήματα, κύπελλα και διεθνείς διακρίσεις δίνουν ραντεβού σε μια σημαντική βραδιά για τον αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ