ΒΟΛΕΪ

Ο Στράντζαλης στον ΠΑΟΚ

Ο Στράντζαλης στον ΠΑΟΚ
© / [email protected]

Ο Θανάσης Στράντζαλης ανακοινώθηκε επίσημα από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέταρτη αλλαγή προπονητή για τον δικέφαλο του Βορρά σε δύο μήνες.

Σε ηλεκτρική καρέκλα έχει μετατραπεί η θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ, αφού μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αλλάξει τέσσερις τεχνικούς.

Για την ακρίβεια όλα ξεκίνησαν στις 11 Νοεμβρίου όταν και ο Στέλιος Καζάζης παραιτήθηκε από τον πάγκο του δικέφαλου του Βορρά.

Την αμέσως επόμενη ημέρα το τιμόνι του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Αλέκος Λεώνης, ο οποίος άντεξε για περίπου 20 ημέρες.

Ο Αριστείδης Γιαμακίδης ήταν εκείνος που ανέλαβε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας στις 10 Δεκεμβρίου. Με τον ερχομό του νέου έτους όμως είχαμε ακόμα μια αλλαγή. Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Θανάσης Στράντζαλης.

Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την Νίκη Αιγινίου στην Α1 και αποχώρησε από τη συγκεκριμένη ομάδα τον Φεβρουάριο του 2013. Σχεδόν ένα χρόνο μετά θα κάτσει και πάλι σε πάγκο ομάδας της Volleyleague με τον ΠΑΟΚ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: "To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Θανάση Στράντζαλη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν σε όλα και χάραξαν από κοινού το πλάνο για τη λειτουργία της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ο Αριστείδης Γιαμακίδης, παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε να μείνει στη ομάδα, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ως εκ τούτο το ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ