ΒΟΛΕΪ

"Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με το γνωστό τρόπο"

"Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με το γνωστό τρόπο"

Καυστική ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού εξέδωσε το ΤΑΑ Ηρακλής, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως πλέον έπεσαν οι μάσκες.

Το αίτημα του Ολυμπιακού να αποβληθεί από το πρωτάθλημα ο Ηρακλής, δεν άφησε... ασυγκίνητους τους Θεσσαλονικείς που εξέδωσαν ανακοίνωση με αρκετά βέλη προς τους... ερυθρολεύκους.

Οι ιθύνοντες του "Γηραιού" τονίζουν μεταξύ άλλων πως έπεσαν οι μάσκες και πως ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με το γνωστό τρόπο, όμως έχουν εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Αφού δεν μπόρεσε με τις υποθέσεις Κραλ Γκόρτσανιουκ να πετύχει κάτι, αφού δεν απέδωσε το κυνηγητό για τα εισιτήρια, αφού δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε, τώρα προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζει το πρωτάθλημα. Το ΤΑΑ Ηρακλής έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και περιμένει τις αποφάσεις..."

Πάμε για αναβολή του πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός ζητάει να αποβληθεί ο Ηρακλής από το πρωτάθλημα! Το ίδιο θα ζητήσουν και οι ΕΑΠατρών, Παναθηναϊκός. Δύσκολα θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ