ΒΟΛΕΪ

Ο Λάιος στον Παναθηναϊκό

Ο Λάιος στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Λάιος είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Στέλιου Καζάζη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού ανακοινώθηκε από το "πράσινο" ΤΑΑ.

Ο επί σειρά ετών προπονητής του Πανελληνίου, που όμως δεν βρισκόταν στον πάγκο κάποιας ομάδας από το 2008 (όταν και υποβιβάστηκαν οι "Ολυμπιονίκες" στην Α2), είναι άριστος γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για έναν... επιστήμονα του βόλεϊ, αφού άλλωστε είναι και επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, ενώ έχει γράψει και αρκετά βιβλία για το άθλημα.

Ο Γιάννης Λάιος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1986 από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1996. Επίσης υπήρξε προπονητής της Εθνικής γυναικών, του Κτησιφώντα, ενώ έμεινε για 10 χρόνια στον πάγκο του Πανελληνίου.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

" Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Λάιου ως προπονητή της ομάδας βόλεϊ Αντρών".

Λάιος: "Να πάρουμε την κούπα"

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, ο νέος τεχνικός της ομάδας τόνισε πως στόχος είναι πάντα η νίκη, ώστε στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

" Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θέλουμε το προφίλ της ομάδας να γίνει πιο αποτελεσματικό. Στόχος είναι πάντα η νίκη και Θεού θέλοντος να πάρουμε στο τέλος και την κούπα", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Λάιος πιάνει δουλειά αμέσως, καθώς την Τρίτη (15/03, 16:30) θα προπονήσει για πρώτη φορά τους "πράσινους" στο κλειστό της Γλυφάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ