ΒΟΛΕΪ

Ο Ντιάτσκοφ, το χαρτονόμισμα και η απάντηση

Ο Ντιάτσκοφ, το χαρτονόμισμα και η απάντηση
INTIME SPORTS

Στο πλαίσιο του τρίτου ημιτελικού της Α1 βόλεϊ ανδρών, φίλαθλοι του Φοίνικα Σύρου δημιούργησαν χαρτονόμισμα με το πρόσωπο του Ουκρανού ακραίου του Ολυμπιακού, Αντρέι Ντιάτσκοφ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου ημιτελικού κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς. Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν ένα πανό που είχαν ετοιμάσει οι φίλαθλοι της ομάδας της Σύρου για τον Αντρέι Ντιάτσκοφ.

Ο Ουκρανός ακραίος αγωνιζόταν πέρσι στον Φοίνικα και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα ωστόσο με τον αστικό μύθο αυτό έγινε πριν τελειώσει η προηγούμενη χρονιά.

Για την ακρίβεια ο Ντιάτσκοφ φέρεται να είχε υπογράψει στους ερυθρόλευκους πριν τον πέμπτο περσινό ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για αυτό το λόγο οι φίλαθλοι του Φοίνικα Σύρου στον αγώνα της Παρασκευής του έφτιαξαν ένα μεγάλο χαρτονόμισμα το οποίο είχε πάνω το πρόσωπό του.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Ουκρανός μίλησε για το συγκεκριμένο συμβάν. "Έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι πέρσι υπέγραψα πριν από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για αυτό αποδοκιμάζομαι. Όμως είμαι επαγγελματίας παίκτης και δεν έκανα κάτι τέτοιο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για τον Φοίνικα και αγαπώ τη Σύρο" τόνισε χαρακτηριστικά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ