ΒΟΛΕΪ

Ντέρμπι αιώνιων με φόντο τον τελικό

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τρίτη 24/1 (19.00, Sport24.gr) τον Παναθηναϊκό στο "Μελίνα Μερκούρη" στον πρώτο ημιτελικό του League Cup.

Mε φόντο τον τελικό του Σαββάτου όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν 2016-17 ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκος θα μονομαχήσουν την Τρίτη 24/1 (19.00, Sport24.gr) στο γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" Ρέντη στον Α΄ημιτελικό του 6ου Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

Περίπου ενάμιση μήνα μετά την αναμέτρηση τους στο ίδιο γήπεδο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League οι "αιώνιοι αντίπαλοι" θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ αγώνα για μία θέση στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην 4η παρουσία του σε τελικό της διοργάνωσης ώστε να διεκδικήσει τον ισάριθμο τίτλο του, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ημιτελικό Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" και διεκδικεί την παρθενική του παρουσία σε τελικό.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα γράψουν στο ενεργητικό τους μόλις τη δεύτερη αναμέτρηση στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Η πρώτη ήταν στις 5 Οκτωβρίου 2013 για τη φάση των ομίλων όπου πάλι στο Ρέντη ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 3-0 σετ.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες έδειξαν πως βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και έτοιμες για τη σημαντική αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μετά από 14 αγώνες στο πρωτάθλημα και έχει μόνο μία ήττα εκτός έδρας από τη Σουργκούτ για το CEV Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει πολλά για τον πρώτο στόχο της σεζόν. Εχουμε αβαντάζ έδρας αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να το εκμεταλευτούμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει. Στόχος μας είναι ο τίτλος του Λιγκ Καπ και περιμένω πως θα κάνουμε το βήμα για τον τελικό».

Από σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων είναι και ο Παναθηναϊκός. Ο διαγώνιος του τριφυλλιού Πέπε Γκονζάλες είπε: «Καταρχάς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα αγωνιστούμε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη ώστε να παίξουμε στον τελικό. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ