ΒΟΛΕΪ

Ντάντε: "Να με λέτε Νεϊμάρ αντί Μέσι του βόλεϊ"

Ντάντε: "Να με λέτε Νεϊμάρ αντί Μέσι του βόλεϊ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάντε Αμαράλ έφθασε στη Θεσσαλόνικη και στην παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι θέλει το πρωτάθλημα με το "Δικέφαλο". "Θα προτιμούσα να με αποκαλείτε Νεϊμάρ του βόλεϊ", υποστήριξε αναφορικά με την αναγωγή του σε Μέσι του αθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Ντάντε Αμαράλ, κι ο 36χρονος Βραζιλιάνος ακραίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Vollleyleague με το "Δικέφαλο", αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι η εμπειρία του θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ομάδας.

Ντάντε: "Να με λέτε Νεϊμάρ αντί Μέσι του βόλεϊ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Καλησπέρα. Είναι μεγάλη μου τιμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι ιδιαίτερη τιμή που έγινα μέλος μιας καλά δομημένης ομάδας. Δεν έχει μόνο έξι βασικούς καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω στην εξέλιξη της ομάδας.

Θα δώσω το μέγιστο του εαυτού μου για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου με αυτή τους την κίνηση. Θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ μπορώ για να τους δώσω χαρά".

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: "Η δομή της ομάδας, οι παίκτες που διαθέτει, αλλά και ο κόσμος της. Αλλά και το γεγονός ότι έπαιζε εδώ ο Γκόμεζ, πράγμα σημαντικό για μένα. Συζητήσαμε μαζί και αποφάσισα να έρθω. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Ένας παίκτης ποτέ δε γίνεται πρωταθλητής μόνος του. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα το δούμε".

Για το εάν είναι ο Μέσι του βόλεϊ: "Τεράστια τιμή να παραδέχεται κάτι τέτοιο ο κόουτς για μένα. Αλλά θα προτιμούσα να με αποκαλεί Νεϊμάρ".

Ντάντε: "Να με λέτε Νεϊμάρ αντί Μέσι του βόλεϊ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη: "Θέλει ιδιαίτερη δύναμη για να κερδίσει τίτλους μια ομάδα στην Ευρώπη. Έχουμε σίγουρα μια ανοδική πορεία σαν ομάδα, αλλά και δύσκολους αγώνες να δώσουμε απέναντι σε καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε όμως όλοι για να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο. Κύριος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, υποστήριξε από την πλευρά του: "Όπως είπε και ο πρόεδρος προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα μεγάλους αθλητές. Και φέτος είναι οι στόχοι μας υψηλοί. Έγινε μια μεγάλη προσθήκη με τον Ντάντε, που είναι μια μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μια παράδοση και μια ομάδα με σταθερότητα. Να φτιάξουμε μια ομάδα από όλους τους αστέρες και μονάδες που έχουμε. Είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε μια σκληρή ομάδα. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Καθημερινά θα προσπαθούμε. Στο τέλος θα δείξει πόσο ψηλά θα φτάσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ