ΒΟΛΕΪ

Με το λεωφορείο της Μπενφίκα ο Εθνικός!

Με το λεωφορείο της Μπενφίκα ο Εθνικός!

Η Μπενφίκα παραχώρησε το πούλμαν της για τις μετακινήσεις της αποστολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Λισαβόνα. Ο πρώτος προημιτελικός του Challenge Cup διεξάγεται την Τρίτη (3/3, 22.30).

Η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρίσκεται από την Κυριακή (1/3) στη Λισαβόνα για τον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup με αντίπαλο τη Μπενφίκα την Τρίτη (3/3, 22.30).

Οι Πορτογάλοι προχώρησαν σε μια κίνηση που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε. Παραχώρησαν το επίσημο λεωφορείο της ομάδας στον Εθνικό, προκειμένου να διευκολύνουν τις μετακινήσεις του ελληνικού συλλόγου.

Το βράδυ της Τρίτης όμως ο Εθνικός θα προσπαθήσει να αποσπάσει ακόμα και το "διπλό", ώστε να έχει εύκολη αποστολή στον επαναληπτικό της Αλεξανδρούπολης.

Ο Λέο Άντριτς μίλησε από την Πορτογαλία για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως ο Εθνικός θα μπορέσει να κάνει ακόμα μία έκπληξη. " Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Αν και υπάρχει μία μικρή κούραση από το ταξίδι μας, αφού ξεκινήσαμε τέσσερις ώρες μετά το ματς με τη ΜΕΝΤ. Το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι η δική μας συγκέντρωση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, το ματς θα κυλήσει πολύ καλά και θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Σχετικά με το αν μπορεί ο Εθνικός θα συνεχίσει τις εκπλήξεις στο Challenge Cup, ο Λέο Άντριτς ήταν ξεκάθαρος: " Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπορούμε να συνεχίσουμε τις εκπλήξεις".

Με το λεωφορείο της Μπενφίκα ο Εθνικός!
Με το λεωφορείο της Μπενφίκα ο Εθνικός!
Με το λεωφορείο της Μπενφίκα ο Εθνικός!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ