ΒΟΛΕΪ

Με Νόβι Πάζαρ για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ MOTIONTEAM

Η πρόκριση στους 16 του CEV Cup απέχει δύο σετ για τον ΠΑΟΚ, που φιλοξενεί την OK Νόβι Πάζαρ της Σερβίας στις 19:00, δύο εβδομάδες μετά την εκτός έδρας νίκη του με 3-1 σετ,

Η πρόκριση στους 16 του CEV Cup απέχει δύο σετ για τον ΠΑΟΚ, που φιλοξενεί την OK Νόβι Πάζαρ της Σερβίας απόψε (19/1) στις 19:00, δύο εβδομάδες μετά την εκτός έδρας νίκη του με 3-1 σετ, ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει για τα καλά σε θέση ισχύος.

Ο"Δικέφαλος", που παραμένει αήττητος από την αρχή του Δεκεμβρίου έχονταςοκτώ συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του, και να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού TOURS VB-Volejbal BRNO στην επόμενη φάση.

Για τον ΠΑΟΚ το σοβαρό πρόβλημα ακούει στο όνομαΕρνάρντο Γκόμεζ, ο οποίος υπέστη υποτροπή στον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής των "ασπρόμαυρων", Γιάννης Καλμαζίδης, σχολίασε για τον αγώνα: “Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το προηγούμενο αποτέλεσμα του αγώνα και τη νίκη μας στο Νόβι Πάζαρ. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη, για άλλη μια φορά. Γνωρίζουμε ότι τέτοια παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα, ειδικά σεαυτό το επίπεδο και με τέτοιουςαντιπάλους.

Ωστόσο, έχουμε προετοιμαστείαρκετά καλά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή τη διοργάνωση και πρέπει να το κάνουμε βήμα προς βήμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ