ΒΟΛΕΪ

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο Λιγκ Καπ της ιστορίας του, έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας σε μία διοργάνωση που μάλλον θα ξεχάσουμε σύντομα.

Το τέταρτο Λιγκ Καπ πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με τον Ολυμπιακό να φτάνει στη δεύτερη κατάκτησή του στα τέσσερα χρόνια που διεξάγεται ο συγκεκριμένος θεσμός (από έναν τίτλο έχουν ο Φοίνικας Σύρου και η ΑΕΚ).

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην έπεισαν με την απόδοσή τους στον ημιτελικό με τον Άρη ωστόσο στον τελικό, μετά το πρώτο σετ, ήταν αυτοί που έπρεπε.

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καζάζης ξεκίνησε με τους Ντιάτσκοφ και Χριστοφιδέλη και τελείωσε το πρώτο σετ με τους Σωτηρίου και Κοκκινάκη. Τελικά, κατέληξε στους Ντιάτσκοφ και Κοκκινάκη με τον 22χρονο ακραίο να του δίνει αυτό που ζητούσε και όλα να γίνονται πιο εύκολα.

Εκείνο που σίγουρα κρατά ο προπονητής του Ολυμπιακού από τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η εικόνα του Κάρσον Κλαρκ (φωτογραφία δεξιά). Ο Αμερικανός διαγώνιος έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του από τότε που ήρθε στου Ρέντη και σίγουρα ο Καζάζης εύχεται να συνεχίσει έτσι.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε σίγουρα με καλό μάτι την άμεση προσαρμοστικότητα του Βίτσε Κόιστρα. Ο Ολλανδός κεντρικός με 9 πόντους (5/7 επιθέσεις, 1 άσσο και 3 μπλοκ) έδειξε τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε.

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...
INTIME SPORTS

Του έλειψε το κάτι παραπάνω

Αφήνουμε τους νικητές και πάμε στους ηττημένους. Για μία ακόμα φορά η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Η εικόνα του Εθνικού ήταν σίγουρα αυτή που θέλει να βλέπει ο Έλληνας τεχνικός με τους Δαλακούρα και Τσουκ να είναι εξαιρετικοί και το μπλοκ να δουλεύει ρολόϊ. Αυτά όμως κράτησαν για ένα μόνο σετ.

Ο Δαλακούρας κουράστηκε, ο Άντριτς έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Τσουκ έμεινε να παλεύει μόνος του αλλά δεν έφτανε. Με τον Όστιν να μπαίνει στην εξίσωση και να βοηθά τον Κασαμπαλή και με πιο φρέσκα πόδια ο Εθνικός μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά πρέπει να απαντήσει στο μεγάλο του πρόβλημα που είναι τα κενά του διαστήματα μακριά από την Αλεξανδρούπολη.

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...
INTIME SPORTS

Ας δουν επιτέλους το χρώμα του χρήματος

Αφήνουμε για λίγο τον τελικό για να πάμε σε κάτι εξωαγωνιστικό που πρέπει να σχολιαστεί. Η εικόνα του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να μείνει στην Α1.

Αυτά που έχουν κάνει οι παίκτες του Άρη φέτος και κυρίως αυτά που έχουν αντέξει είναι πρωτόγνωρα. Κοντεύουν να ξεχάσουν το χρώμα του χρήματος, έχουν προβλήματα τα οποία δεν έχουν λυθεί από το Σεπτέμβριο και ακόμα περιμένουν.

Για μία ακόμα αφορά έχουν ακούσει δεσμεύσεις αλλά μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν έχει αλλάξει κάτι. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι έστω και τώρα θα δουν το χρήματα στον λογαριασμό τους.

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...
INTIME SPORTS

Καλή η βιτρίνα, αλλά ραγισμένη

Για το τέλος ας ασχοληθούμε λίγο με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το Λιγκ Καπ άρχισε με τα δικά του προβλήματα, με τη ΜΕΝΤ βλέπε Ένωση Τούμπας να μπαίνει στο παραπέντε και τα μισά γήπεδα να είναι χωρίς άδεια.

Λιγκ Καπ ήταν και πάει...
INTIME SPORTS

Το φάιναλ 4 είχε ωραία βιτρίνα με τις τσιρλίντερ να την κάνουν ακόμα πιο όμορφη αλλά είχε άλλα προβλήματα. Στις προηγούμενες διοργανώσεις που έγιναν στην επαρχία ο κόσμος είχε γεμίσει τα γήπεδα και είχε δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα.

Δεν μπορούμε να πουμε όμως ότι έγινε το ίδιο και στο κλειστό τη Γλυφάδας. Με τα χίλια ζόρια μισογέμισε η κεντρική εξέδρα με τις δύο πλαϊνές να είναι άδειες. Άρα στη συγκεκριμένη εξίσωση είμαστε ήδη μείον.

Για το τέλος κρατήσαμε τη μεγάλη έμπνευση για την απονομή στην κερκίδα με τους φωτογράφους να είναι κάτω στον αγωνιστικό χώρο και να πασχίζουν να βγάλουν μια φωτογραφία και εμείς να προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ