ΒΟΛΕΪ

Ξεκαθαρίζει του Καλμαζίδη στον Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζει του Καλμαζίδη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα της παραμονής ή όχι του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και την επόμενη περίοδο.

Εξελίξεις ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουμε στο θέμα του Γιάννη Καλμαζίδη και την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να τρέξουν τις εξελίξεις και για αυτό το λόγο θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν το κεφάλαιο "προπονητής".

Η ικανοποίηση των ανθρώπων του Τριφυλλιού για το έργο του Έλληνα τεχνικού είναι δεδομένη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης κατάφερε και έκανε ένα μικρό θαύμα αφού έσωσε τους πράσινους οι οποίοι έδειχναν καταδικασμένοι για υποβιβασμό στο τέλος του πρώτου γύρου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει στον πράσινο πάγκο και αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Πριν από λίγο διάστημα είχε γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές περισσότερο σε θεωρητικό επίπεδο. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του τμήματος να έχουν νέα συνάντηση με τον Γιάννη Καλμαζίδη όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τα οικονομικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό είναι στενά, λόγω των χρεών του παρελθόντος, ωστόσο έχουν γίνει σοβαρές προσπάθειες για την εξυγίανση του συλλόγου. Σίγουρα, ο Γιάννης Καλμαζίδης θα ήθελε να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και να βελτιωθούν ορισμένα κομμάτια.

Το τι θα γίνει θα το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ