ΒΟΛΕΪ

Κοντά σε Τσοχατζή και Καββαθά η ΑΕΚ

Κοντά σε Τσοχατζή και Καββαθά η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην ομάδα της ΑΕΚ βρίσκονται τόσο η Μαρίνα Τσοχατζή όσο και η Άννα Καββαθά. Αναμένονται εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο τμήμα.

Θετικό είναι το κλίμα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή χρονιά των προβλημάτων και να κάνει μία επανεκκίνηση στο τμήμα.

Το βασικό κομμάτι αφορά τον χρηματοδότη με τον Χάρη Κούτα να έχει τονίσει ότι θα είναι δίπλα στο τμήμα και την επόμενη περίοδο.

Ωστόσο, εκείνο που περιμένει είναι να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά του από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Με τη σειρά της εκείνη δείχνει θετική και απομένει να δούμε τι θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι για να κλείσουν τα πρώτα κενά στο ρόστερ τους. Στο μυαλό τους υπάρχουν ήδη δύο παίκτριες οι οποίες και στο παρελθόν έχουν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και είναι κοντά στην επιστροφή τους στην ομάδα.

Ο λόγος για την Μαρίνα Τσοχατζή και την Άννα Καββαθά. Η πρώτη τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες της Α2 και ήταν εκείνη που βοήθησε σημαντικά στην άνοδο του ΑΟ Θήρας στην Α1. Την ίδια ώρα η Άννα Καββαθά είναι και εκείνη κοντά στην επιστροφή της μετά το πέρασμά της από την ομάδα της Σαντορίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ