ΒΟΛΕΪ

Κοντά σε Κωνσταντινίδου και Μεταξά η ΑΕΚ

Κοντά σε Κωνσταντινίδου και Μεταξά η ΑΕΚ

Δύο ακόμα αθλήτριες είναι κοντά στην μεταγραφή τους στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με τις Κωνσταντινίδου και Μεταξά να είναι σε προχωρημένες επαφές με τους κιτρινόμαυρους.

Δυναμικά κινείται στην εγχώρια αγορά η ΑΕΚ λόγω και της απαγόρευσης μεταγραφών ξένων αθλητριών που ισχύει εξαιτίας των χρεών σε παλιές αθλήτριες. Έτσι, οι κιτρινόμαυροι στο πλαίσιο των οικονομικών τους δυνατοτήτων κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι θέλοντας να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Έτσι, μετά τις Τσοχατζή και Καββαθά που είναι κοντά στο να φορέσουν ξανά τα κιτρινόμαυρα, άλλες δύο αθλήτριες πλησιάζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο λόγος για την Αλίκη Κωνσταντινίδου και την Ναταλία Μεταξά. Οι πρώην κεντρικές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα βρίσκονται κοντά στην μεταγραφή τους στην ΑΕΚ. Αν ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στις θέσεις των κεντρικών.

Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι κινούνται για τουλάχιστον δύο ακραίες. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα της Σοφίας Κοσμά και της Μαρίας Γάτση χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί κάτι και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ