ΒΟΛΕΪ

Κέρδισε τις μάχες της η ΕΟΠΕ

Κέρδισε τις μάχες της η ΕΟΠΕ
INTIME SPORTS

Με επιτυχημένες διοργανώσεις στην επαρχία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ εδώ και πέντε μήνες, ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Εδώ και πέντε μήνες περίπου (από τα τέλη Νοεμβρίου) στην ΕΟΠΕ δεν έχει εισρεύσει ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία.

Παρόλα αυτά, η Ομοσπονδία όχι απλά έχει μείνει ανοικτή, αλλά με τεράστια προσπάθεια έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία έναν πολύ μεγάλο κύκλο διοργανώσεων, τηρώντας τη δέσμευσή της για αποκέντρωση.

Συγκεκριμένα από τις αρχές του έτους έχουν διεξαχθεί:

- All Star Day γυναικών στην Ηγουμενίτσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που για πρώτη φορά φιλοξένησε μεγάλη διοργάνωση βόλεϊ

- Final 4 Κυπέλλου Ανδρών (Ρέθυμνο), Γυναικών (Σαντορίνη)

- Final 4 Εφήβων (Αλεξανδρούπολης), Νεανίδων (Άργος)

- Η Εθνική Κορασίδων συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων όπου κατέλαβε την 5η θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές, όλες οι παραπάνω εγχώριες διοργανώσεις οργανωτικά ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, ενώ για πρώτη φορά στις τελικές φάσεις εφήβων, νεανίδων τοποθετήθηκε τάραφλεξ στο γήπεδο και οι αγώνες μεταδόθηκαν σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, το www.volleyball.gr.

Για να μπορέσουν όμως να γίνουν όλα τα παραπάνω και κυρίως για να ταξιδέψει η Εθνική Κορασίδων στο Μαυροβούνιο, ο πρόεδρος και κάποια μέλη του ΔΣ έχουν βάλει από την τσέπη τους περίπου 30.000 ευρώ, αφού η κρατική επιχορήγηση είναι ακόμη στο δρόμο.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στις άλλες Ομοσπονδίες (επίσης δεν έχουν δοθεί χρήματα), ωστόσο αν και πολλά άλλα αθλήματα έχουν ανακοινώσει αναστολή των δραστηριοτήτων τους, έστω και με προσωπικές θυσίες η ΕΟΠΕ συνεχίζει να παλεύει ελπίζοντας ότι σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ