ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης και αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Καλμαζίδης και αλλαγές στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Καλμαζίδη να είναι το φαβορί για τη διαδοχή Λάιου στον πάγκο της ομάδας. Προχωρούν και σε αλλαγές παικτών οι πράσινοι.

Η τραγική βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού έπειτα από τις πρώτες εννιά αγωνιστικές ανάγκασαν τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να προβούν σε αλλαγές.

Οι σκέψεις υπήρχαν εδώ και καιρό, ωστόσο, φαίνεται πως η ήττα από την Κηφισιά και κυρίως ο τρόπος με την οποία ήρθε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Γιάννης Λάιος αποτελεί παρελθόν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί ο αντικαταστάτης τους.

Αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνική ομάδας των γυναικών έχει πάρει τη συγκατάθεση της ΕΟΠΕ για να μπορέσει να καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας.

Το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Παμβοχαϊκό οι οποίες δεν καρποφόρησαν. Αυτή τη φορά φαίνεται πως θα είναι η τρίτη και... "γλυκιά" για τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τις επόμενες ημέρες να σώσει τον Παναθηναϊκό από τον υποβιβασμό.

Έρχονται και άλλες αλλαγές

Αυτές, όμως, δεν θα είναι οι μοναδικές κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός.

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει έντονος προβληματισμός τόσο για τους ξένους (Μουρ και Αμορόσο) όσο και για κάποιους Έλληνες. Ειδικά η απόδοση των Αμορόσο και Μουρ είναι τραγική και για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός κοιτά για την απόκτηση ενός κεντρικού.

Βασικός υποψήφιος είναι ο Σταύρος Κατσανεβάκης. Ο έμπειρος κεντρικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Κυζικό Νέας Περάμου και βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ. Μάλιστα, εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένουμε άμεσα αφού ο Κατσανεβάκης θα δώσει την τελική του απάντηση την Τρίτη.

Στα χέρια του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού θα είναι και η στελέχωση της ομάδας στο κομμάτι των ξένων. Τα οικονομικά δεδομένα είναι ιδιαίτερα στενά ωστόσο οι άνθρωποι του πράσινου ΤΑΑ προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την παρτίδα.

Άλλωστε, τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό και 9 ήττες είναι τραγικός απολογισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ