ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "O Παναθηναϊκός ξέρει πώς να μεθοδεύει..."

Καλμαζίδης: "O Παναθηναϊκός ξέρει πώς να μεθοδεύει..."
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι.

Θέση για τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ πήρε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι πράσινοι ξέρουν πως να χειρίζονται και να μεθοδεύουν τα πράγματα σε τέτοια παιχνίδια.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα έπρεπε να είχε διακοπεί ο αγώνας, παρά το γεγονός ότι στο υπόλοιπο παιχνίδι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν κόσμιος όπως δήλωσε.

"Δεν είδατε τι έγινε; Ο Παναθηναϊκός, αποδεδειγμένα είναι πιο έμπειρο σωματείο από τον ΠΑΟΚ σε τέτοια παιχνίδια. Ξέρουν πώς να μεθοδεύουν τα πράγματα. Έδειξαν και σήμερα ότι ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Δεν είδατε πόσα κουτάκια μπύρας έπεσαν; Αυτό έχει ξανασυμβεί και σε άλλα παιχνίδια και έχουν διακοπεί. Εδώ άπαντες φοβούνται να πάρουν θέση. Όπου και αν πέφτει μπουκάλι ή κέρμα πρέπει να διακόπτεται το παιχνίδι" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Σε ό,τι αφορά στον τέταρτο τελικό σημείωσε: "Θα δούμε τι μπορεί να αλλάξει. Στον αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν. Γενικά ο κόσμος ήταν καλός σήμερα, αλλά δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όπως αυτό στη διακοπή. Επειδή πανηγύρισε ένας παίκτης; Επειδή πήρε μια απόφαση ο διαιτητής; Πως πήρε το πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός; Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μέσα στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ