ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Δεν ξαφνιάστηκα με την ήττα"

Καλμαζίδης: "Δεν ξαφνιάστηκα με την ήττα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε πως δεν του προκάλεσε έκπληξη η ήττα από την Σκρα, αναφέρθηκε στη ρεβάνς της Κυριακής (20/11) και παράλληλα μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του και τις απουσίες.

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Σκρα Μπελχάτοφ και την ήττα με 3-0 σετ: "Δε θα έλεγα ότι ξαφνιάστηκα με το αποτέλεσμα. Η Σκρα είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη με παίκτες υψηλού επιπέδου. Καταφέραμε να περιορίσουμε ακραίους να τους κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα στην επίθεση, ήταν ένας από τους στόχους μας.

Κόντρα σε μια πλήρης ομάδα όμως μας ξέφυγαν άλλα κομμάτια, όπως οι κεντρικοί και τα σέρβις. Δυστυχώς δε καταφέραμε κάτι παραπάνω. Θα θέλαμε 1-2 σετ. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια και στην επιμονή που είχαμε. Δεν έχουμε τα συνεχόμενα σκληρά παιχνίδια, ενώ η Σκρα έχει στο πρωτάθλημα της τέτοια παιχνίδια. Είναι συνηθισμένη στην πίεση. Ίσως δεν αντέξαμε στην πιέση".

Σχετικά με τον επαναληπτικό της Κυριακής (20/11), ανέφερε: "Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο μπαίνεις για να κερδίσεις. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Αθλητισμός είναι. Αν ήταν απλά τα πράγματα και έπαιζαν ρόλο τα μπάτζετ και τα ονόματα θα ήταν διαφορετικά. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει".

Σχετικά με την προσπάθεια που κάνουν όλοι οι παίκτες του "Δικεφάλου" παρά τις απουσίες ο Γ. Καλμαζίδης υπογράμμισε: "Πιστεύω ότι κανένας δεν είναι εδώ μόνο και μόνο για να περνάει την ώρα του. Όλοι θέλουν το καλύτερο. Είτε παίζουν για ένα πόντο είτε για όλο το ματς όλοι θέλουν να βοηθήσουν το σύνολο. Αυτό το έχει περάσει και το προπονητικό τιμ, αλλά και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν εμπειρία και τίτλους στις πλάτες τους. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Πάντα παλεύουν οι παίκτες μας, άσχετα με το τι έχουμε απέναντι μας. Είτε είναι αντίπαλος η Σκρα είτε κάποια ομάδα που δεν είναι τόσο ψηλά".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ