ΒΟΛΕΪ

Η Σοφία Ιορδανίδου των πάγκων

Η Σοφία Ιορδανίδου των πάγκων

Μετά από 4 πρωταθλήματα με Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Παναθηναϊκό και Πανελλήνιο , κάθισε στον πάγκο με στόχο την συμμετοχή της Χαλκίδας στην ελιτ του ελληνικού βόλεϊ(Video).

Η Σοφία Ιορδανίδου υπήρξε μεγάλη δόξα του ελληνικού βόλεϊ, με πολλές συμμετοχές στην Εθνική και κατακτήσεις πρωταθλημάτων με τρεις διαφορετικές ομάδες, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, τον Παναθηναϊκό και τον Πανελλήνιο, αλλά από χθες άλλαξε πόστο και έβαλε τη φόρμα της προπονήτριας

Ξεκίνησε μάλιστα την προπονητική καριέρα της με νίκη 3-2 του ΟΠΕΧαλκίδας επί του Φοίβου στα Μελίσσια για το πρωτάθλημα της Β γυναικών ΕΣΠΑΑΑ , ενώ φιλοδοξεί να καθίσει σε πάγκο ανδρικής ομάδας, αφού πιστεύει ότι μια γυναίκα μπορεί να επιβληθεί χωρίς δυσκολία σε άνδρες.

Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι παρά πολύ δύσκολο να είσαι προπονήτρια. Παρατηρούσα την Ελένη Μεμετζή που είχε πει «ήθελα να μπω να παίξω». Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ. Είναι άλλος ρόλος πιο δύσκολος. Έχεις να κάνει με διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικές ψυχές, διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι ωραίος ο ρόλος και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Χαλκίδα.

Σε πρώτη φάση έχουμε στόχο την παραμονή, γιατί πέρσι η ομάδα έμεινε οριακά στην κατηγορία. Επίπλέον να κάνουμε μια ανανέωση, καθώς έχουμε πολύ καλά παιδιά που έρχονται και στην βασική ομάδα απαρτίζεται από δεκαπεντάχρονα κοριτσια».

Μητέρα δυο κοριτσιών ζει μόνιμα στα Βασιλικά Ευβοίας και μετά την Ελένη Μεμετζή στη Σαντορίνη, θέλει κι αυτή να προβιβάσει μια νησιωτική ομάδα στην Α1 γυναικών, όπου υπάρχουν ήδη ο Πανναξιακός και ο ΟΠΕΡεθύμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ