ΒΟΛΕΪ

Η πέμπτη αναμέτρηση

Η πέμπτη αναμέτρηση
INTIME SPORTS

Τα πλέι οφ για τις θέσεις 5-6 συνεχίζονται με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό για πέμπτη φορά μέσα στη σεζόν με την ομάδα του Βραχατίου να χρειάζεται μία νίκη για να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τον δεύτερο αγώνα τους για τις θέσεις 5-6 των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ θα δώσουν την Τετάρτη 23 Απριλίου ο ΠΑΟΚ και ο Παμβοχαϊκός με τους προπνητές των δύο ομάδων να αναζητούν το δώρο της ονομαστικής τους εορτής.

Η ομάδα του Βραχατίου προηγείται με 1-0 στις νίκες και αν καταφέρει να πετύχει και δεύτερη θα πάρει την 5η θέση. Αν νικήσει ο ΠΑΟΚ θα ισοφαρίσει 1-1 τις νίκες και θα χρειαστεί τρίτος και τελευταίος αγώνας την Πέμπτη 24 Απριλίου. Η 5η θέση θα κριθεί στις δύο νίκες και θα δώσει θέση στο Challenge Cup.

"Κίνητρο η πέμπτη θέση"

Στον πρώτο αγώνα που έγινε τη Μ.Τετάρτη στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός επικράτησε 3-2 σετ παρότι προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν απουσίες και ο τεχνικός του δικεφάλου Γιώργος Γιάτσης τόνισε: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο κι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η 5η θέση είναι ένα κίνητρο για όλους μας. Για τον πρόεδρο, τον σύλλογο αλλά και το αγωνιστικό τμήμα».

Θεραπείες Κράουζε, Κουζούνης

Στον Παμβοχαϊκό υπάρχουν δύο σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κράουζε νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία, ενώ ο Παύλος Κουζούνης έχει τενοντίτιδα στο γόνατο.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε για τον αγώνα: "Θα κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο ματς, προκειμένου να τελειώσουμε μια μέρα γρηγορότερα τη σειρά και να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης της 5ης θέσης. Κάποια προβλήματα τραυματισμών μας κάνουν να θέλουμε να αποφύγουμε το τρίτο ματς, καθώς θα είναι δύσκολο για ορισμένα παιδιά να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Έτσι το ματς της Τετάρτης είναι το σημαντικό για μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Πλέι οφ - Play Off θέσεις 5-6 (σε 2 νίκες)

Μεγάλη Τετάρτη 16/4/2014 (1ος αγώνας)

Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ 3-2 (25-20, 25-18, 19-25, 21-25, 15-09) (νίκες: 1-0)

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 (2ος αγώνας)

19.30: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 (3ος αγώνας - αν χρειαστεί)

ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ