ΒΟΛΕΪ

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για τα πρακτικά

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για τα πρακτικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του ΤΑΑ ΠΑΟΚ τονίζουν ότι δεν είχαν υπογράψει το έγγραφο με τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 αφού δεν συμφωνούσαν με αυτό.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ σχετικά με το έγγραφο με τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 ήταν άμεση. Οι άνθρωποι του "δικεφάλου του Βορρά" τονίζουν από την πλευρά τους ότι δεν έβαλαν την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο έγγραφο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη σύσκεψη, όπως και άλλοι δεν υπέγραψαν το τελικό κείμενο των μέτρων.

Μάλιστα, τονίζεται ότι στη σύσκεψη που έγινε στις 11 Μαρτίου ζητήθηκε η αύξηση των προσκλήσεων κάτι που τελικά δεν έγινε. Στο στρατόπεδο του "δικεφάλου" θεωρούν ότι δεν τηρήθηκαν τα όσα συμφωνήθηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ βάλλουν κατά του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη για την παρουσία οργανωμένων φίλων των ερυθρόλευκων στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε στο Contra.gr ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος: "Ο μόνος που δεν τήρησε τη συμφωνία ήταν ο Ολυμπιακός. Μίλησα αμέσως με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον ενημέρωσα, αλλά η απάντησή του με αιφνιδίασε, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μου πρότεινε να φέρει και ο ΠΑΟΚ άτομα που δεν είχαν σχέση με το άθλημα. Όπως καταλαβαίνετε έκλεισα το τηλέφωνο και δεν του ξαναμίλησα από τότε. Φτάνουμε, λοιπόν, το Σάββατο, τη μέρα του αγώνα και λίγο πριν την έναρξη αντιλαμβανόμαστε παρουσίες άσχετων με το άθλημα ατόμων στις εξέδρες, αλλά και διάφορα πανό. Πράγματα, δηλαδή, που δεν είχαμε συμφωνήσει. Όπως είδατε εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας, αλλά κατεβήκαμε να παίξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ