ΒΟΛΕΪ

ΕΣΑΠ: "Έχουμε πράξει τα δέοντα"

ΕΣΑΠ: "Έχουμε πράξει τα δέοντα"
INTIME SPORTS

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έχει πράξει τα δέοντα για την ομαλή και διαφανή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/4) η ΕΣΑΠ εξέδωσε μία ανακοίνωση η οποία πιθανότατα απαντά σε αυτή που εξέδωσε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός και αφορά τους ελέγχους ντόπινγκ που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα στους τελικούς.

Μέσα σε 37 λέξεις η διοργανώτρια αρχή της Volleyleague τονίζει ότι έχει πράξει όλα τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη.

Τώρα ποια είναι αυτά τα δέοντα θα σας γελάσουμε, αφού περίπου οι μισές ομάδες φέτος αντιμετώπισαν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα και από καθαρή τύχη δεν είχαμε φαινόμενα όπως αυτό της Καλαμαριάς (δηλαδή αποχώρηση ομάδας από το πρωτάθλημα). Παράλληλα, υπήρξαν σοβαρά προβλήματα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και κατά τη διάρκεια του τα οποία επηρέασαν την εξέλιξη του.

Οι εντυπωσιακοί αγώνες που γίνονται στα πλέι οφ έχουν βάλει πολλά προβλήματα κάτω από το χαλί και έτσι, η ΕΣΑΠ έχει το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι όλα βαίνουν καλώς. Πάντως, στους επόμενους τελικούς θα υπάρξουν κανονικά έλεγχοι ντόπινγκ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ε.Σ.Α.Π. διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό και τα μέλη της, ότι από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, έχει πράξει τα δέοντα και τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη, για την ομαλή και διαφανή διεξαγωγή του πρωταθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ