ΒΟΛΕΪ

Έρχονται νέες κινήσεις στον Α.Ο. Θήρας

Έρχονται νέες κινήσεις στον Α.Ο. Θήρας
INTIME SPORTS

Ο Α.Ο. Θήρας είναι μία από τις λίγες ομάδες που κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει και άλλες κινήσεις.

Η παραμονή του Απόστολου Οικονόμου στον πάγκο της ομάδας έδωσε ένα προβάδισμα στον Α.Ο. Θήρας για να μπορέσει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και να κάνει τις κινήσεις του. Ήδη έχει ανακοινωθεί η παραμονή της Μουντάκη και η επιστροφή των Τσβετκόβα και Βουβουρή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην ομάδα και κάποιες από τις παίκτριες που αγωνίζονταν πέρσι σε αυτή για την παραμονή τους.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο παίκτριες αναμένεται σίγουρα να παραμείνουν κάτοικοι της Σαντορίνης. Ο λόγος για τις Οικονομίδου και Βεργίδου οι οποίες είναι εξαιρετικά κοντά στην παραμονή τους για δεύτερη σεζόν στον Α.Ο. Θήρας.

Παράλληλα, ο Απόστολος Οικονόμου τσεκάρει την αγορά για να μπορέσει να ενισχύσει και άλλο την ομάδα. Η περσινή πρώτη σεζόν του Α.Ο. Θήρας στην Α1 ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της πέμπτης θέσης, ωστόσο η επόμενη σεζόν αναμένεται ακόμα καλύτερη για την ομάδα της Σαντορίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ