ΒΟΛΕΪ

Επιστρατεύει τον Σιδηρόπουλο

Επιστρατεύει τον Σιδηρόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επιστρατεύει τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο για να δώσει λύσεις στο θέμα του πασαδόρου. Τελειώνει ο Κίσιτς.

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα αποτελέσει ο Ζαρκ Κίσιτς με τον Σάκη Μουστακίδη να επιλέγει, έστω και ως προσωρινή λύση, έναν στρατιώτη του συλλόγου ο οποίος αποσύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βόσνιος πασαδόρος έχει κοίλη στον σπόνδυλο και δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

Έτσι, στον Εθνικό αναζητούν τον αντικαταστάτη του ο οποίος πιθανότατα θα προέρχεται από το εξωτερικό. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως η λύση θα έρθει από έναν στρατιώτη του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο. Ο έμπειρος πασαδόρος αποσύρθηκε από τα γήπεδα τον περασμένο Μάιο, ωστόσο είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αναμένεται να κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά έστω και προσωρινά.

Επιστροφή και με τη βούλα

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης ο Εθνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον πασαδόρο ZarkoKisic.

Ευχαριστούμε τον αθλητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε και επίσημα, ότι δεδομένης της απουσίας και του άλλου μας πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή (λόγω υποχρεώσεων στην Εθνική Εφήβων), για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία «επιστρατεύσαμε» τον Άκη Σιδηρόπουλο!

Ο Άκης Σιδηρόπουλος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα και απέδειξε γι ακόμα μία φορά το πόσο αγαπάει και στηρίζει την ομάδα μας!

Τον ευχαριστούμε πολύ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ