ΒΟΛΕΪ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ

VOLLEY LEAGUE / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο λίμπερο, Νικήτας Εφραιμίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο λίμπερο, Νικήτας Εφραιμίδης. Ο 29χρονος έμπειρος λίμπερο θα ενισχύσει τον "Δικέφαλο του Βορρά" και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ασπρόμαυρων", εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση και τιμή που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Νικήτα Εφραιμίδη.

Ο έμπειρος αθλητής (ύψος 1.91 μ.) είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1989 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Ο Νικήτας Εφραιμίδης, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου, ανέφερε:

“Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και τιμή που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και από τον αδερφό μου για την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να φέρουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή και να πανηγυρίσουμε τίτλους μαζί με τους φιλάθλους μας!”

Η πορεία του…

Ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες του Ηρακλή (2002-07) και ακολούθησε ο Επίκουρος Πολίχνης (2007-08) και τα Νέα Μουδανιά (2008-09). Επιστρέφει στον Ηρακλή (2009-11) και μετέπειτα θα φορέσει τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου (2011-13), της Λαμίας (2013-14), του Φοίνικα Σύρου (2014-15), του Παμβοχαϊκού (2015-16) και της Κηφισιάς (2016-18).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ