ΒΟΛΕΪ

Επίσημη η παραμονή της Κωνσταντινίδου στον Ολυμπιακό

Επίσημη η παραμονή της Κωνσταντινίδου στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό και έβαλε πλώρη για νέες επιτυχίες.

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "ερυθρόλευκοι".

Η 29χρονη διεθνής κεντρική, η οποία αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, έχοντας φορέσει τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2014-2015, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήμερα των γενεθλίων μου ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Μετά από μια τόσο δυνατή χρόνια, εύχομαι και φέτος να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εγώ προσωπικά θα δίνω καθημερινά το 100% της ενέργειας μου για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Κατσιούρα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε όλες μαζί στο γήπεδο", τόνισε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη, μετά από την οριστικοποίηση της παραμονής της.

Η ανακοίνωση

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου. Η διεθνής κεντρική, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ