ΒΟΛΕΪ

Επεισόδια στο κλειστό της Γλυφάδας

Επεισόδια στο κλειστό της Γλυφάδας
INTIME SPORTS

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα στο κλειστό της Γλυφάδας, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ για τις "8" του CEV Cup γυναικών.

Τα επεισόδια είχαν σαν αφορμή (σύμφωνα με την Αστυνομία) την είσοδο στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο περίπου 300 οπαδών της ΑΕΚ.

Στο γήπεδο βρίσκονταν ήδη τα ΜΑΤ, που οπισθοχώρησαν από την εισβολή, ενώ δέχθηκαν και πίεση από τους υπόλοιπους οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν μπει κανονικά στο κλειστό. Αποτέλεσμα ήταν...να γενικευτούν τα επεισόδια, που είχαν αρχίσει και έξω από το γήπεδο με επίθεση σε ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν φωτοβολίδες κρότου λάμψης και κατευθύνθηκαν προς τον πυρήνα των οπαδών της ΑΕΚ. Έπεσε πολύ ξύλο και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Μάλιστα, υπήρξε κι ένας τραυματίας, που μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Διαιτητές: "Να αδειάσει το γήπεδο ή να φύγουν τα ΜΑΤ".

Οι διαιτητές απέσυραν τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγο αργότερα κι αφού είχε επέλθει η ηρεμία, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστας Παπαδημητρίου, μετέφερε στον κόσμο την απαίτηση της Σέρβας διαιτήτριας.

" Για να γίνει ο αγώνας, οι διαιτητές θέλουν είτε να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ, είτε να αδειάσει το γήπεδο από τον κόσμο. Αν μείνετε στις εξέδρες, τότε στο πρώτο επεισόδιο θα διακοπεί ο αγώνας" είπε.

Πράγματι τα ΜΑΤ αποχώρησαν (περίμεναν έξω από το γήπεδο) και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά μπροστά σε 2.000 (!) οπαδούς της ΑΕΚ.

Και επεισόδιο με Παναθηναϊκούς

Σύμφωνα με πληροφορίες σε στενά έξω από την Γλυφάδα υπήρξε και συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Εκεί επενέβησαν άνδρες της ομάδας "Ζ", χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για το ακριβώς συνέβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ