ΒΟΛΕΪ

Ελπίζει σε παραμονή ο Παναθηναϊκός

Ελπίζει σε παραμονή ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Το ΑΣΕΑΔ πήρε απόφαση για μηδενισμό του Ηρακλή, δίνοντας έτσι ελπίδες παραμονής στην μεγάλη κατηγορία για τον Παναθηναϊκό.

Το πρωτάθλημα της Volley League έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, ωστόσο στην ουσία συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες και στα γραφεία... Ο Ηρακλής παίρνει τον δρόμο προς την Α2, οριστικά όπως φαίνεται, ενώ ο Παναθηναϊκός ελπίζει να επωφεληθεί και να μείνει στην κατηγορία.

Ο "Γηραιός", που αγωνιστικά σώθηκε, πληρώνει διοικητικές... αμαρτίες καθώς το ΑΣΕΑΔ ανακοίνωσε πως απέρριψε την έφεσή του κατά της δικαστικής απόφασης για μηδενισμό λόγω χρεών και υποβιβάζεται στην Α2.

Το... μπαλάκι πλέον έχει πάει στην ΕΣΑΠ η οποία θα πρέπει να συνεδριάσει για να αποφασίσει τι θα γίνει και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Με βάση τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα οι περισσότερες ομάδες είναι υπέρ του υποβιβασμού δύο ομάδων, του Μίλωνα και του Ηρακλή από την στιγμή που απορρίφθηκε η έφεση.

Στο διοικητικό εφετείο ο Ηρακλής

Υπάρχει όμως και το περίπλοκο σενάριο. Ο Ηρακλής έχει προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο κατά της ΕΕΑ και της απόφασής της για άρση του πιστοποιητικού συμμετοχής με την εκδίκαση να έχει οριστεί στις 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Γηραιού θα πρέπει πριν αποφασίσει η ΕΣΑΠ να αναμένει την απόφαση του διοικητικού εφετείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ