ΒΟΛΕΪ

Εξαιρετικός ο Τζούριτς

20ÀÏ °æºÏ ±¸¹Ì½Ã ¹ÚÁ¤Èñ üÀ°°ü¿¡¼­ ¿­¸° LIG¼ÕÇغ¸ÇèVSÇѱ¹Àü·Â Ȩ °³¸·Àü¿¡¼­ Çѱ¹Àü·ÂÀÇ Á긮ġ°¡ ½ºÆÄÀÌÅ© °ø°ÝÀ» ¼º°ø½ÃŲ ÈÄ Àü±¤Àΰú ¾ó½Î¾ÈÀ¸¸ç ±â»µÇÏ°í ÀÖ´Ù. 2014.10.20/´º½º1
20ÀÏ °æºÏ ±¸¹Ì½Ã ¹ÚÁ¤Èñ üÀ°°ü¿¡¼­ ¿­¸° LIG¼ÕÇغ¸ÇèVSÇѱ¹Àü·Â Ȩ °³¸·Àü¿¡¼­ Çѱ¹Àü·ÂÀÇ Á긮ġ°¡ ½ºÆÄÀÌÅ© °ø°ÝÀ» ¼º°ø½ÃŲ ÈÄ Àü±¤Àΰú ¾ó½Î¾ÈÀ¸¸ç ±â»µÇÏ°í ÀÖ´Ù. 2014.10.20/´º½º1 JUNG HUN JIN

Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κορέας αφού πέτυχε 24 πόντους. Σημαντικές νίκες Κουμεντάκη και Πετρέα. (VIDEO)

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι περισσότεροι Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό στους αγώνες που έδωσαν οι ομάδες τους αυτό το Σαββατοκύριακο μετρώντας συνολικά τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια.

Τζούριτς ο μεγαλοπρεπής

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια των Κορεατών για τον Δημήτρη Τζούριτς μετά την εμφάνισή του στη νίκη της KEPCO επί της LIG με 3-1 σετ (25-22, 16-22, 18-25, 20-25).

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ο Έλληνας διαγώνιος έδειξε ότι θα αποτελέσει τη δύναμη πυρός της νέας του ομάδας. Συνολικά είχε 24 πόντους στο παιχνίδι και αναδείχθηκε MVP του αγώνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του:

Μεγάλη νίκη για τον Κουμεντάκη, δεν έπαιξε ο Τζιουμάκας

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης αγωνίστηκε ως βασικός στη νίκη της Ραβένα με 3-1 επί την Πιατσέντζα εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας ακραίος αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα σετ και σημείωσε 12 πόντους με 10/20 επιθέσεις και 2 άσσους. Επίσης είχε 57% στην υποδοχή με 22% άριστες.

Αντίθετα, ο Γιώργος Τζιουμάκας δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Περούτζι από την Μόντενα με 3-1 σετ.

Εξαιρετικός ο Τζούριτς

Νίκη για τον Πετρέα κόντρα στον Ράιτς

Μεγάλη νίκη και για την Αζαξιό του Γιώργου Πετρέα η οποία επικράτησε με 3-0 της Σετ του Ιβάν Ράιτς εκτός έδρας.

Ο Έλληνας κεντρικός πήρε 8 πόντους με 4/8 επ και 4 μπλοκ. Στην αντίπερα όχθη πολύ καλός ήταν και ο Ιβάν Ράιτς που πάλεψε μόνος του επιθετικά έχοντας 24 πόντους (21/40 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ).

Ήττα για τον Φιλίποφ

Νέα απώλεια βαθμών για την Γιαστρέμπσκι του Ντίμα Φιλίποφ, που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πολωνικού πρωταθλήματος ηττήθηκε με 3-2 από την Ρεσόβια. Αυτή ήταν η 2 συνεχόμενη ήττα της καθώς μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Σκρα. Ο Φιλίποφ αγωνίστηκε αλλαγή στο πρώτο και το τελευταίο σετ. Στην κορυφή παραμένει η Σκρα Μπελσάτοφ που είναι η μοναδική που έχει πετύχει το απόλυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ