ΒΟΛΕΪ

Έκλεισε ο Ντόκιτς και ανακοινώνεται από Παμβοχαϊκό

Έκλεισε ο Ντόκιτς και ανακοινώνεται από Παμβοχαϊκό
INTIME SPORTS

Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς συμφώνησε σε όλα με τον Παμβοχαϊκό και θα έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αποχώρησε ο αρνητικός Ντουσάρμ, σκέψεις και άλλες αλλαγές.

Οι αλλαγές στις ομάδες της Α1 Ανδρών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σύντομα θα έχουμε και άλλες τόσο σε προπονητές όσο και σε παίκτες.

Η τελευταία χρονικά ήταν αυτή της αλλαγής διαγωνίου στην ομάδα του Παμβοχαϊκού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μαρκ Ντουσάρμ επέστρεψε στην ομάδα μετά Βαΐων και κλάδων, όμως ποτέ δεν έφτασε στα στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει.

Για αυτό το λόγο ο Στέλιος Καζάζης εισηγήθηκε την απομάκρυνση του κάτι που έγινε πράξη την Τετάρτη. Ο διαγώνιος ειδοποιήθηκε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε αμέσως στο πρόσωπο ενός παλιού γνώριμου των ελληνικών γηπέδων. Ο λόγος για τον Τόμισλαβ Ντόκιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του στον Φοίνικα Σύρου.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Ρωσίας, αλλά φέτος είχε μείνει χωρίς ομάδα. Έτσι, τα βρήκε γρήγορα με την ομάδα του Παμβοχαϊκού και έρχεται στη χώρα μας για να υπογράψει και να παλέψει να παίξει με τον Άρη.

Αποχαιρετά και ο Κράουσε

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία κίνηση των ανθρώπων του Παμβοχαϊκού.

Ο Στέλιος Καζάζης θέλει να αλλάξει και άλλα πράγματα στην ομάδα. Ο επόμενος που αναμένεται να πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Τζάρεντ Κράουσε. Ο Καναδός πασαδόρος όχι μόνο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά πολλές φορές είναι αρνητικός για την ομάδα του.

Έτσι, από τις 15 Δεκεμβρίου όταν και ο Παμβοχαϊκός θα μπορεί να κάνει και άλλη αλλαγή αναμένεται να κουνήσει μαντήλι.

Έρχονται και άλλες αλλαγές

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στις υπόλοιπες ομάδες της Α1.

Ήδη τα σενάρια που ακούγονται τόσο για παίκτες όσο και για προπονητές είναι αρκετά και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα. Τόσο σε ομάδες της κορυφής όσο και σε αυτές της ουράς υπάρχει προβληματισμός και ειδικά στη μεταγραφική περίοδο που ξεκινά σε λίγες μέρες θα γίνουν αρκετές αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ