ΒΟΛΕΪ

Δίχως Ντεσπέιν και στη Μόσχα ο Ηρακλής

Δίχως Ντεσπέιν και στη Μόσχα ο Ηρακλής

O Hρακλής αντιμετωπίζει την Τετάρτη (1/2, 17.00) εκτός έδρας τη ρωσική Ντινάμο Μόσχας στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup.

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του το ΤΑΑ Ηρακλής δεν κατάφερε να εξασφαλίσε βίζα για τον Κουβανό, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα με την άδεια παραμονής του.

Οι "κυανόλευκοι" συνάντησαν θερμοκρασίες υπό το μηδέν στη Ρωσία όπου βρίσκονται για την αναμέτρηση της Τετάρτης (1/2, 17.00) με αντίπαλο την ισχυρή Ντινάμο Μόσχας.

Θυμίζουμε πως στη Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Αντρέι Κράβαρικ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου στον Εύοσμο και σε περίπτωση ήττας στη Μόσχα, ο Ηρακλής μπορεί να οδηγήσει τη σειρά στο "χρυσό" σετ με νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Εν τω μεταξύ η Μόντσα του Νίκου Ρουμελιώτη επικράτησε 3-1 (26-24, 21-25, 25-18, 25-23) εκτός έδρας της ρουμανικής Ζαλάου των Τερζή και Σαρικεΐσογλου σε έναν από τους τέσσερις άλλους προημιτελικούς.

Η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους "4" θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Ντινάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ