ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Ντάμποβιτς και αναμένει Ντεσπέιν

Ανακοίνωσε Ντάμποβιτς και αναμένει Ντεσπέιν
INTIME SPORTS

Την μεταγραφή του Σίμο Ντάμποβιτς ανακοίνωσε το ΤΑΠ Άρης στον τρίτο του εν Ελλάδι σταθμό μετά τη Νίκη Αιγινίου και τον ΠΑΟΚ.

Το ΤΑΠ Άρης ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σίμο Ντάμποβιτς στον τρίτο του εν Ελλάδι σταθμό μετά τις Νίκη Αιγινίου και ΠΑΟΚ.

Ο Μαυροβούνιος πασαδόρος αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο πασαδόρο της περσινής σεζόν ανέφερε: " Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ – Τ.Α.Π. ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον κορυφαίο πασαδόρο της περσινής χρονιάς, Σίμο Ντάμποβιτς.

Ο Μαυροβούνιος βολεϊμπολίστας αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΑΡΗ. Με τη συμφωνία Ντάμποβιτς – ΑΡΗ οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν έναν σπουδαίο δίδυμο στη θέση του πασαδόρου, καθώς με το Γιάννη Χαριτωνίδη αναμένεται ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι ο παίκτης που με την αγωνιστική συμπεριφορά του, οδήγησε τον ΑΡΗ στην αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης".

Στο αγωνιστικό κομμάτι από το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη επιστροφή στις προπονήσεις για τους βολεϊμπολίστες του Άρη με μοναδικό απόντα τον Ρολάντο Ντεσπέιν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Κουβανός αναμένεται αύριο να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ μέχρι τη Δευτέρα (06/01) πρόκειται να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τη F.I.V.B. και το παράβολό του.

Σε περίπτωση που η παγκόσμια ομοσπονδία απαντήσει αρνητικά στο δίκαιο αίτημα του Άρη, τότε θα καταβληθεί άμεσα το παράβολο, προκειμένου ο Ντεσπέιν να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ