Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ η Παπαφωτίου

Υπέγραψε στην ΑΕΚ η Παπαφωτίου

Μετά από μία καλή χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, η Αθηνά Παπαφωτίου βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της, που είναι η ΑΕΚ.

Η 22χρονη πασαδόρος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό της με τις "πράσινες".

Θα αποτελέσει την αντικαταστάτρια της Νικολέτας Κουτουξίδου, η οποία οδεύει προς εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη γαλλική Λε Κανέ.

Το ρόλο της βασικής πασαδόρου πλέον στον Παναθηναϊκό θα έχει η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να φορέσει επίσημα την πράσινη φανέλα, λόγω της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.

" Είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη. Η πρόταση που μου έκανε η ΑΕΚ με κάλυψε πλήρως και συμφώνησα. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλο σωματείο και είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Πέρυσι η ομάδα είχε μια πολύ καλή πορεία και ήταν ένας από τους λόγους που με έκανε να έρθω.

Δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες να εξασφαλίσει τον τίτλο και ελπίζω αυτό να γίνει φέτος. Είδα τον κόσμο της ΑΕΚ πέρυσι όταν παίζαμε αντίπαλοι και πραγματικά δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα. Περιμένω να αγωνιστώ αυτή την φορά σαν αθλήτρια της ΑΕΚ", τόνισε η Παπαφωτίου στις πρώτες της δηλώσεις.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ