Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σκέψεις για απόσυρση από τους Ίωνες

Σκέψεις για απόσυρση από τους Ίωνες
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του ΑΣΠ Ιώνων, Θοδωρής Μαγκλάνης, συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. με βασικό θέμα την απόσυρση ή όχι της ομάδας του από το πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών.

Σκέψεις για απόσυρση από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών κάνουν οι άνθρωποι των Ιώνων. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Μαγκλάνης, συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. έπειτα από τα διαιτητικά φαινόμενα των τελευταίων αγωνιστικών για να παρθεί απόφαση επί του θέματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος του ΑΣΠ Ιώνων Θεόδωρος Μαγκλάνης μετά τον τρίτο συνεχόμενο αγώνα που βλέπει να μην υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη στην αντιμετώπιση της ομάδας μας από διαιτητές αλλά και από πολλούς άλλους (δείτε αποτελέσματα...) καλεί την Τετάρτη 26/02/2014 έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, θέμα για το οποίο θα ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του σώματος της Γ.Σ. αλλά και των χορηγών, επικουρούμενης και από την κεφαλή της δημοτικής αρχής, Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση. Η Γ.Σ. θα συγκληθεί την άλλη Τετάρτη 05/03/2014".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ