Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP η Χαντάβα

MVP η Χαντάβα
INTIME SPORTS

Η Ευαγγελία Χαντάβα αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης της Α1 Γυναικών και χαρακτήρισε "επικίνδυνο" το πρωτάθλημα.

Η Ευαγγελία Χαντάβα δεν πήρε μόνο 20 (πόντους) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ! Πήρε με 20 με τόνο! Η διεθνής ακραία του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης της Α1 Γυναικών.

" Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανάδειξή μου σε MVP και χαίρομαι για την εμφάνιση και της ομάδας αλλά και τη δική μου. Το γεγονός αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για μένα για να δουλέψω για το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου και τον προπονητή μου", υποστήριξε η νεαρή παίκτρια σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

" Αν χάναμε (σ.σ. από την ΑΕΚ) θα ήταν δύσκολα... Τώρα απλά συνεχίζουμε τη δουλειά, με τα κεφάλια κατεβασμένα και ελπίζω να πάμε εξίσου καλά και στη συνέχεια", πρόσθεσε η Χαντάβα και αναφέρθηκε και στο νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

" Καλώς η κακώς δεν υπάρχουν πλέι οφ και το πρωτάθλημα είναι κάπως... επικίνδυνο. Όλα τα ματς είναι σαν τελικοί, μην πω τελικοί. Και όλες οι ομάδες θέλουν προσοχή γιατί πέρα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, και το Μαρκόπουλο και το Ανατόλια είναι σε πολύ καλή κατάσταση"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ