Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Ελάτε να περάσουμε καλά"

"Ελάτε να περάσουμε καλά"

Παρουσία τεσσάρων "αστεριών" που θα λάμψουν στο Champion All Star Day 2011 της Κυριακής στον Γέρακα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παλλήνης η συνέντευξη Τύπου της μεγάλης γιορτής του γυναικείου βόλεϊ.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος πήρε πρώτος το λόγο: " Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή μας συνέντευξη. Καλωσορίζουμε τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και τα κορίτσια στον Δήμο Παλλήνης. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το All Star Game και από φέτος το All Star Day στο κλειστό στάδιο του Γέρακα.

Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να θεσμοθετήσουμε τον αγώνα αλλά και να τον βελτιώσουμε, καθώς το πρόγραμμα θα είναι πιο πλούσιο. Είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και συνεισφέρουμε με κέφι και χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ε.Ο.ΠΕ. για τη συμπαράσταση και τη φροντίδα για μια καλή διοργάνωση. Τέλος, να πω πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να διακόψουμε τη συνεργασία μας και εύχομαι να συνεχίσουμε και στο μέλλον".

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιάννης Στουραϊτης επεσήμανε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την προσπάθεια. Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Συνεχίζουμε έναν πετυχημένο θεσμό που φέτος θα είναι ολοήμερος. Θα ξεκινήσει στις 11:00 με αγώνα των κλιμακίων των ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ, θα συνεχιστεί με τον αγώνα εθνικής κορασίδων με επίλεκτες της Α2 γυναικών και θα κορυφωθεί με τον αγώνα Ελληνίδων και Ξένων στις 15:00. Ενδιάμεσα θα γίνουν βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο άθλημα και την κοινωνία.

Χορηγοί της διοργάνωσης, εκτός από την Champion, είναι η Nestle Fitness, η Εξέδρα, η Metro, το Sport24 και ο Όμιλος Φιλάθλων Γέρακα. Θέλω να ευχαριστήσω και την κρατική τηλεόραση που βοηθά σε όλη την προσπάθεια της ΕΟΠΕ να προβάλει το γυναικείο πρωτάθλημα τα οποίο θεωρεί το καλύτερο προϊόν της. Ξεκινήσαμε με την παρουσίαση στο Γκάζι, έχουμε πλέον αξιόπιστα στατιστικά στο πρωτάθλημα, εκδώσαμε ηλεκτρονικό ημερολόγιο, έχουμε συμφωνία με την ΕΡΤ, τρεις νέους χορηγούς επικοινωνίας και τώρα το αποκορύφωμα είναι το Champion All Star Day.

Παράλληλα, να πω πως η διοργάνωση του All Star Game Γυναικών, είναι αφιερωμένη και στους παγκόσμιους αγώνες SPECIAL OLYMPICS που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011. Είναι αγώνες που απευθύνονται σε παιδιά και νέους με διανοητική αναπηρία. Η διοργάνωση του βόλεϊ θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2011, στην κλειστή αίθουσα «Γ.Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Η ΕΟΠΕ συνεργάζεται με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, με την παροχή αθλητικού εξοπλισμού. Κατά την διάρκεια του All Star Day Γυναικών, θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό και περίπτερο εθελοντισμού.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Δήμαρχο για τη σημαντική συμβολή. Ο πήχης έχει μπει ψηλά και είναι άλλο ένα στοίχημα για εμάς να κάνουμε την υπέρβαση, όπως προγραμματίζουμε".

Η Μαρία Νομικού από τον Ηρακλή Κηφισιάς δήλωσε: " Μπορεί να νικήσουμε, μπορεί και όχι. Είναι μια γιορτή, παίζουμε για τον κόσμο και για εμάς, αλλά και για να προωθήσουμε το άθλημα. Είναι τιμή για μένα που θα συμμετέχω. Όλες οι αθλήτριες θα βοηθήσουμε να προσελκύσουμε παιδιά για το βόλεϊ και φυσικά θέλουμε να περάσουμε καλά".

Η Γιάνα Σιμάνκοβα από το Μαρκόπουλο σημείωσε: " Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η γιορτή. Εγώ θα παίξω δεύτερη φορά. Πέρυσι ήταν πολύ ωραία, ελπίζω και φέτος να έρθει αυτός ο ωραίος κόσμος. Θα τους δείξουμε πως βόλεϊ είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και εύχομαι τα μικρά κορίτσια να συνεχίσουν στο άθλημα".

Η Ελένη Ιχτιάρη από την Κερατέα είπε: " Εγώ θα συμμετάσχω για πρώτη φορά στη μεγάλη γιορτή και είμαι πολύ χαρούμενη. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην προβολή και είμαι σίγουρη πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα χαρεί ο κόσμος και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά".

Η Μάρτα Νιέβα από την Κερατέα συμπλήρωσε: " Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Χαίρομαι που θα συμμετάσχω σε αυτή τη γιορτή".

Να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη, με τον Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο να επισημαίνει: " Δεν θεωρούμε πως πρέπει να αποκομίσουμε κέρδος ή να βγάλουμε τα έξοδα. Όλα τα προσφέρει ο Δήμος δωρεάν από χαρά και θέληση. Μας ενδιαφέρει η προβολή και η προώθηση του αθλήματος. Εύχομαι να έχουμε τόσο πολύ κόσμο όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ