ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς vs Ναδάλ αναγκαστικά...

Τζόκοβιτς vs Ναδάλ αναγκαστικά...

Ο Νόλε Τζόκοβιτς και ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστούν στον τελικό του Μαϊάμι αφού δεν χρειάστηκε να παίξουν στους ημιτελικούς έπειτα από την απόσυρση των Μπέρντιχ και Νισικόρι.

Ο μεγάλος τελικός που όλοι περιμέναμε στο τουρνουά του Μαϊάμι θα διεξαχθεί κανονικά αφού τόσο ο Ράφα Ναδάλ όσο και ο Νόλε Τζόκοβιτς πέρασαν στον τελικό. Το... πέρασαν είναι σχετικό αφού κανένας από τους δύο δεν χρειάστηκε να δώσει αγώνα.

Τόσο ο Τόμας Μπέρντιχ όσο και ο Κέι Νισικόρι αποσύρθηκαν από τους ημιτελικούς. Χρονικά πρώτος αποσύρθηκε ο Νισικόρι ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα στους προσαγωγούς.

Έτσι, ο Νόλε Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η σειρά του Τόμας Μπέρντιχ να αποσυρθεί. Ο Τσέχος είχε σοβαρό πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές και όπως αποδείχτηκε είχε γαστρεντερίτιδα η οποία τον ανάγκασε να αποσυρθεί.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς θα παίξουν το βράδυ της Κυριακής στον τελικό χωρίς να έχουν δώσει ημιτελικούς, όμως σίγουρα μας περιμένει μία ακόμα μεγάλη μονομαχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ