ΤΕΝΙΣ

Το ξημέρωσε ο Ναδάλ

Το ξημέρωσε ο Ναδάλ

Στις 3.18 τα ξημερώματα (ώρα Βραζιλίας) ο Ράφα Ναδάλ πανηγύρισε τη νίκη στα προημιτελικά του τουρνουά "Rio Open". Ξέσπασε εναντίον της ATP (video).

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της ATP στο Ρίο ντε Τζανέιρο και θα αντιμετωπίσει απόψε τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι.

Ο Ισπανός ωστόσο δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ουρουγουανού Νο23 στον κόσμο, Πάμπλο Κουέβας με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στις 3.18 τα ξημερώματα!

Οι διοργανωτές δεν προχώρησαν σε αναβολή του αγώνα. Βάσει των κανονισμών το πρόγραμμα έπρεπε να ολοκληρωθεί, καθώς δεν έβρεχε. Ακριβώς στις 2 τα ξημερώματα ο Κουέβας πήρε το πρώτο σετ με 6-4 με τον Ναδάλ να κερδίζει τα επόμενα δύο.

Οι δύο τενίστες κατέρριψαν το ρεκόρ για τον αγώνα που τελείωσε πιο αργά στην ιστορία της ATP (σ.σ. όχι τα Grand Slams). Χρειάστηκαν επτά λεπτά περισσότερα από τους Μπέντζαμιν Μπέκερ και Γίρι Νόβακ που είχαν... ξημερωθεί στην Ιαπωνία το 2006.

Ο Ναδάλ πάντως ήταν έξαλλος με την ATP και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Ισπανός που επανήλθε στα τουρνουά μετά τον αποκλεισμό του στο Αυστραλιανό Όπεν, είπε:

"Κανένα τουρνουά δεν πρέπει να ολοκληρώνεται τέτοια ώρα. Είναι σκληρό για τους παίκτες, αλλά ίσως χειρότερο για τους θεατές. Είναι άσχημο από πλευράς της ATP. Δεν φέρει ευθύνη το τουρνουά. H ATP δεν ήθελε να προγραμματίσει ξανά τον αγώνα. Αν ήταν Grand Slam θα είχε ο παίκτης μια μέρα να ξεκουραστεί. Φαίνεται τεράστιο το λάθος για μένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ