ΤΕΝΙΣ

Το έχασε Γερμανίδα τενίστρια

Το έχασε Γερμανίδα τενίστρια

Η Αντρέα Πέτκοβιτς θύμισε τον ... Τζον Μάκενρο στο Ντουμπάι. Η Γερμανίδα τενίστρια έδωσε τη δική της... παράσταση στο κορτ για να διαμαρτυρηθεί στο διαιτητή (video).

Αποδείχθηκε τελικά πως δεν ήταν σοφή η απόφαση της Αντρέα Πέτκοβιτς να αγωνιστεί στο τουρνουά του Ντουμπάι ένα 48ωρο μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αμφέρσα.

Η Γερμανίδα τενίστρια επέστρεψε στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, μια θαυμάσια εξέλιξη για μια πραγματικά άτυχη παίκτρια με τόσους τραυματισμούς, αλλά η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη.

Στην αναμέτρηση της με τη Σαρίνα Ντίγιας στο Ντουμπάι η Πέτκοβιτς ξέσπασε όταν ο διαιτητής δεν έδωσε μια μπάλα άουτ στο χτύπημα της αντιπάλου της κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ.

Η 27χρονη τενίστρια πρώτα διαμαρτυρήθηκε, στη συνέχεια έπεσε κάτω στη βασική γραμμή. Ο αγώνας συνεχίστηκε και μετά από ένα κερδισμένο πόντο η Πέτκοβιτς εκσφενδόνισε τη ρακέτα της.

Με το μυαλό της να βρίσκεται αλλού το Νο9 του ταμπλό αποκλείστηκε. Στη συνέχεια γνώρισε την ήττα και στο διπλό με παρτενέρ τη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο και μάλλον συνειδητοποίησε πως θα ήταν καλύτερο να μείνει εκτός αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ