ΤΕΝΙΣ

Τα πήρε ξανά ο Κύργιος: "Γ@@@@@@η κάμερα"

Τα πήρε ξανά ο Κύργιος: "Γ@@@@@@η κάμερα"

Ο Νικ Κύργιος ξεσπάθωσε ξανά, αυτήν τη φορά εναντίον ενός εικονολήπτη που τραβούσε την προετοιμασία του για το Davis Cup.

Ο οξύθυμος Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος δεν συγκράτησε ούτε αυτήν τη φορά τα νεύρα του, όταν μία κάμερα απαθανάτιζε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Αυστραλίας με τη Σλοβακία για το Davis Cup.

Το νο1 της Αυστραλίας και "κακό παιδί" του τένις δεν είχε... όρεξη να αντιμετωπίσει τα media, με συνέπεια να αρχίσει να βρίζει.

"Γ@@@@@@@ι εικονολήπτες, τραβούν τα γ@@@@@@α πλάνα τους τη χειρότερη στιγμή. Άντε γ@@@@@@@ε", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του που φυσικά απαθανατίστηκε από την κάμερα.

Ο 21χρονος δεν είχε μεγάλη όρεξη ούτε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Για παράδειγμα, μόλις ρωτήθηκε τι περνούσε από το μυαλό του όταν επέλεγε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Αυστραλίας, αποκρίθηκε: "Δεν απαντάω σε αυτήν την ερώτηση".

Πέρυσι, ο Κύργιος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού με αναστολή για σχόλια που είχε κάνει για τη σύντροφο του Στάνισλαβ Βαβρίνκα στον Καναδά. Φέτος, δεν ήταν μέλος της ολυμπιακής αποστολής της Αυστραλίας διότι είχε έρθει σε ρήξη με την επικεφαλής της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, Κίτι Τσίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Τρελάθηκε" ο Κύργιος και έσπαγε ρακέτες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ