ΤΕΝΙΣ

Συνελήφθη για ασέλγεια σε 13χρονη

Συνελήφθη για ασέλγεια σε 13χρονη

Ακόμα ένας άνθρωπος του τένις συνελήφθη για απόπειρα σεξουαλικού αδικήματος σε ανήλικη. Ο άσημος Πιέρ-Λουντοβίκ Ντουκλό-Λασνιέ προστέθηκε στη "μαύρη" λίστα.

Υπό κράτηση βρίσκεται ο άσημος Γαλλοκαναδός τενίστας Πιέρ-Λουντοβίκ Ντουκλό-Λασνιέ . Ο 27χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ασέλγειας σε 13χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Φλόριντα ο Ντουκλό πλεύρισε το υποψήφιο θύμα (πιθανότατα μέσω των social media) και έστειλε φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τενίστα πρώην Νο121 στον κόσμο μέσω του κινητού του υποψήφιου θύματος, συγκέντρωσαν τα στοιχεία και τον συνέλαβαν στην ακαδημία της IMG στο Μπράντεντον σε ένα σκάνδαλο που δεν κάνει καλό στην πάλαι ποτέ κορυφαία εταιρεία μάνατζμεντ στον αθλητισμό.

Δυστυχώς στον αθλητισμό όπου υπάρχουν μικρά παιδιά, υπάρχουν και περιπτώσεις προπονητών που προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν.

Και στο τένις τα συμβάντα είναι αρκετά. Από τον πρώτο προπονητή του Πιτ Σάμπρας που καταδικάστηκε για κακοποίηση ανηλίκων μέχρι τον κορυφαίο Γάλλο προπονητή και μέντορα της Ναταλί Τοζιά, Ρεζίς ντε Καμαρέ που καταδικάστηκε σε οκταετή κάθειρξη για βιασμό δύο έφηβων κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ