ΤΕΝΙΣ

Στο Γουίμπλεντον η Δανιηλίδου

Στο Γουίμπλεντον η Δανιηλίδου

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του παλαιότερου Grand Slam μετά από δύο χρόνια θα έχει η Λένα Δανιηλίδου χάρη στην κάρτα ελεύθερης συμμετοχής των διοργανωτών.

Το νικηφόρο σερί και η συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά "Aegon Championships" έπεισαν τους διοργανωτές του Γουίμπλεντον πως η Λένα Δανιηλίδου αξίζει τη wild card, ώστε να συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό του τρίτου Grand Slam της σεζόν στο τένις σε λιγότερο από δύο εβδομάδες στο Λονδίνο.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της η 31χρονη Ελληνίδα δέχθηκε με χαρά τη wild card συμμετοχής στο διπλό παρέα με τη Βρετανή Ναόμι Μπρόντι.

Η καλύτερη εμφάνιση της Δανιηλίδου στο διπλό ήταν η παρουσία της στα προημιτελικά το 2006 μαζί με την Ισπανίδα Αναμπέλ Μεδίνα-Γκαρίγκες. Wild card έλαβε και ο Μάρκος Παγδατής, νικητής στο Challenger του Νότιγχαμ την Κυριακή.

Το μεγαλύτερο όνομα που έλαβε κάρτα ελεύθερης συμμετοχής είναι η Μαρτίνα Χίνγκις επτά χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της. Η 33χρονη Ελβετίδα πρώην Νο1 που προπονεί την περσινή φιναλίστ Σαμπίνε Λιζίκι, θα αγωνιστεί στο διπλό με την πρώην φιναλίστ, Βέρα Ζβονάρεβα από τη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ