ΤΕΝΙΣ

Στα δύσκολα ο Φέντερερ στο Λονδίνο

Στα δύσκολα ο Φέντερερ στο Λονδίνο

Δείτε πως χωρίστηκαν σε δύο ομίλους οι οκτώ από τους εννιά κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Κυριαρχεί έναντι των αντιπάλων του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ένα τουρνουά απομένει για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν στην ATP. Είναι η διοργάνωση (και) για την οποία παίζουν όλη τη χρονιά οι πιο επιτυχημένοι τενίστες.

Πρόκεται για τους τελικούς της ATP που φιλοξενούνται τα τελευταία χρόνια στην O2 Arena του Λονδίνου. Οι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή (9/11) και στο ραδιόφωνο του BBC πραγματοποιήθηκε η κλήρωση.

Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκαν ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Κέι Νισικόρι, ο Άντι Μάρεϊ και ο Μίλος Ράονιτς και στο άλλο γκρουπ θα αναμετρηθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Τόμας Μπέρντιχ και ο Μάριν Τσίλιτς.

Ο Τζόκοβιτς έχει ρεκόρ 41-5 με τους τρεις αντιπάλους που κληρώθηκε, ενώ ο Φέντερερ προηγείται με 19-15. Σαφώς ο δικός του όμιλος είναι περισσότερο ανοιχτός εν συγκρίσει με του Σέρβου που ενδεχομένως και με μια νίκη στον όμιλο μπορεί να εξασφαλίσει το Νο1.

Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά. Μεγάλος απών είναι ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος μπήκε σήμερα στο χειρουργείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτη.

Την Κυριακή (9/11) διεξάγονται οι αναμετρήσεις Νισικόρι-Μάρεϊ και Φέντερερ-Τσίλιτς. Τη Δευτέρα (10/11) θα γίνουν τα παιχνίδια Βαβρίνκα-Μπέρντιχ και Τζόκοβιτς-Τσίλιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ