ΤΕΝΙΣ

Σέρβιρε κουλούρια ο Φέντερερ

Σέρβιρε κουλούρια ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν παραχώρησε ούτε γκέιμ στον Μίσα Ζβέρεβ, σερβίροντας την είσοδο του στα ημιτελικά του "Gerry Weber Open" στη Γερμανία.

Βλέποντας τον Μίσα Ζβέρεβ αποκτάς την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε άλλη εποχή. Ο Γερμανός παίζει σερβίς-βολέ, τρόπο παιχνιδιού ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο χορτάρι, αλλά... τίποτα άλλο.

Με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά του "Gerry Weber Open" στο Άλε, ο Γερμανός είχε την τύχη να παίξει με τον Ελβετό στο χορτάρι, αλλά πήρε μεγάλο μάθημα.

Ο Φέντερερ επικράτησε με 6-0, 6-0 σε 39 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Άλε. Βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τον πρώτο τίτλο του και τον έκτο τίτλο του στο γερμανικό τουρνουά.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Φέντερερ κερδίζει έναν αγώνα δίχως να χάσει γκέιμ μετά την επικράτηση του επί του νικητή του Ρολάν Γκαρός, Γκαστόν Γκαούντιο το 2005 στους τελικούς της ATP.

Aντίπαλος του Φέντερερ στους "4" θα είναι ο περσινός νικητής και παρτενερ του στο διπλό, Τόμι Χάας που νίκησε σε τρία δύσκολα σετ τον Γκαέλ Μονφίς.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Ρισάρ Γκασκέ και ο Μιχαήλ Γιούζνι. Και οι τέσσερις ημιφιναλίστ παίζουν στο μπάκχαντ με το ένα χέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ